Over ons

Clearpoint Digital staat voor transparantie. Transparantie in wat we doen, betekent duidelijkheid voor onze klanten. En dat vinden wij belangrijk! Geen offertes die je aanvraagt, waarbij je geen idee hebt wat eruit zal komen, maar een helder overzicht van prijzen en wat je ervoor krijgt.

De oprichter van Clearpoint Digital, Nicholas Headford, werkte eerder als onderdeel van een digitaal bureau voor enkele van de grootste bedrijven, niet alleen in Nederland, maar de wereld. Nu hij ervaring heeft met het helpen ontwikkelen van digitale oplossingen voor bedrijven, heeft hij ervoor gekozen om die ervaring te gebruiken bij het creëren van digitale oplossingen voor de eigenaar en ondernemer van kleine bedrijven.

Clearpoint Digital, geboren tijdens de Corona pandemie in Roosendaal, Noord-Brabant, is een bedrijf op afstand. Zonder fysiek kantoor is Clearpoint Digital flexibel en efficiënt in het leveren van digitale producten en diensten, waar klanten zich ook bevinden.

Kortom ben je op zoek naar een partner om je te helpen om je bedrijf naar de digitale toekomst te brengen? Neem gerust contact met ons op.

Websites vanaf €999,- (excl. BTW)

Pakket prijzen